Ook tijdens de huidige corona maatregelen, kunt u terecht bij Balans Podotherapie. Om gezond te blijven, is het vooral belangrijk om in beweging te blijven. Wij kunnen, met een aantal maatregelen, alle onderzoeken en behandelingen veilig blijven uitvoeren.

Wat doen wij aan maatregelen?

  • Onze medewerkers wassen en desinfecteren de handen na elk bezoek.
  • Na ieder consult desinfecteren wij alle contactpunten zoals bijvoorbeeld deurklinken, behandelbanken, etcetera.

Wat vragen wij van U?

Er zijn ook een aantal dingen die wij van U moeten vragen, zoals het doorlezen van onderstaande vragen. Alleen als U de onderstaande vragen met nee kunt beantwoorden, kunnen wij U in onze praktijk ontvangen.

Het is tevens mogelijk een videoconsult aan te vragen. U kunt een afspraak maken via 0499-393352 of door het invullen van ons contactformulier.

  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heeft u het corona virus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  3. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met het corona virus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  6. Bent u de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.

Mocht er na het maken van een afspraak iets wijzigen in uw gezondheid, dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren of te verzetten.

corona

Openingstijden

Onze actuele openingstijden kunt u hier vinden.