Balans Podotherapie: de stabiele factor in het lopen

Doelstelling

Aandacht en zorg voor uw hulpvraag zal altijd het uitgangspunt zijn. Samen als een team van professionals in de podotherapeutische praktijk, maar ook samen met u en andere zorgprofessionals.

Wij staan voor een eerlijk advies op uw hulpvraag. Wanneer wij verwachten dat hulp bij een andere zorgprofessional voor u beter passend is, geven wij dit aan.

De verantwoordelijkheid in het begeleiden van het zorgtraject van de cliënt wordt zeer serieus genomen. Ook nadat u bij Balans Podotherapie bent uitbehandeld, wordt u begeleidt in het maken van de volgende stappen van u nieuwe zorgtraject.

Werkplezier staat hoog in het vaandel.  Dit biedt voor elk teamlid de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen op verschillende interessegebieden. Er ontstaan hierdoor verschillende specialismen in de praktijk, waardoor we u een persoonsgerichte zorg kunnen bieden.

Geschiedenis

In 1991 startte Esther Brons Podotherapie Brons. In 2019 heeft Esther haar praktijk overgedragen aan Jennifer Olislaegers. Jennifer was sinds 2008 al werkzaam bij Esther.

Door de praktijkovername is besloten om in 2021 de naam van de praktijk te veranderen in Balans Podotherapie. Hetzelfde team, dezelfde werkwijze, een nieuwe naam!